Explorers

Leeftijd: 15 - 18 jaar
Opkomsttijd: 20:00 - 22:00 op de vrijdagavond 
Je kan de explorers herkennen aan: Rode uniformen

De Explorers draaien hun opkomsten zelf. Ze maken en bedenken zelf hun activiteiten en voeren deze samen uit. De begeleiding is in dit geval niet meer de leiding. Je kunt het dus zo leuk maken als je zelf wilt. De afgelopen jaren hebben onze explorers onder andere een eigen film gemaakt, gelaserquest in en rondom ons eigen clubgebouw en hebben ze crazy 88 gespeeld. Maar de explorersspeltak is niet alleen een leuke vrijdagavond besteding, het is vooral een vriendengroep die veel lol met elkaar hebben.

Naast de gewone opkomsten gaan de explorers ook op zomerkamp. Dan blijven ze niet in Nederland. Nee, dan gaan ze naar het buitenland. Tsjechie, zwitserland, oostenrijk of belgiƫ. Als er egens mooie natuur is, dan zijn onze explorers er geweest. Dit kamp organiseren onze explorers zelf en de activiteiten zijn dan ook erg gaaf. Raften, glettersteigen, geocachen en klimmen zijn enkele van de activiteiten van een explorerkamp!

Eens meedoen?
Onze explorerspeltak is er voor iedereen. Je kan altijd eens komen kijken! Neem voor meer informatie contact op met de explorers: explorers@rover-crofts.nl

Lid worden?
Aanmelden voor scouting? Dat kan via ons inschrijfformulier.