Explorers

Leeftijd: 15 - 18 jaar
Opkomsttijd: 20:00 - 22:00 op de vrijdagavond
Je kan de explorers herkennen aan: rode uniformen

De explorers draaien hun opkomsten zelf. Ze maken en bedenken zelf hun activiteiten en voeren deze samen uit. Er is dan ook geen leiding bij de explorers, maar begeleiding. De afgelopen jaren hebben onze Explorers onder andere een eigen film gemaakt, gelaserquest in en rondom ons eigen clubgebouw en hebben ze Crazy 88 gespeeld. Maar de explorersspeltak is niet alleen een leuke vrijdagavond besteding, het is vooral een vriendengroep die veel lol met elkaar hebben.

Naast de gewone opkomsten gaan de explorers ook op zomerkamp. Dan blijven ze niet in Nederland, zo zijn er de afgelopen jaren kampen geweest in Tsjechië, Zwitserland, Oostenrijk en België. Als er ergens mooie natuur te vinden is, dan zijn onze explorers er geweest. Dit kamp organiseren onze explorers zelf en de activiteiten zijn dan ook erg gaaf: raften, glettersteigen, geocachen en klimmen zijn geen uitzondering op een explorerkamp!

Eens meedoen?

Onze explorerspeltak is er voor iedereen. Je kan altijd eens komen kijken! Neem voor meer informatie contact op met de explorers: explorers@rover-crofts.nl

Lid worden?

Aanmelden voor scouting? Dat kan via ons inschrijfformulier.