Reünie

Op zaterdag 4 juni 2022 is het dan eindelijk daar: de 75+2 reünie van de Rover Crofts Groep. Na twee jaar in smacht te hebben moeten wachten organiseert de Rover Crofts Groep eindelijk het 75 jarig jubileum. Het jubileum vindt plaats op het Troephuis aan de verlengde Ruysdaellaan 26 te Bilthoven.

Iedereen die bij de groep betrokken is of is geweest is welkom. Zonder leden immers geen Rover Crofts groep. Het gebouw zal vanaf 14:30 open zijn voor alle reünisten. Aanmelden kan via deze link naar het inschrijfformulier. Om de uitnodiging na te lezen zoals deze via de post verstuurd is, kun je deze als PDF downloaden.

Gastenlijst

Hieronder is een lijst te vinden van iedereen die zich reeds heeft aangemeld, en toestemming heeft gegeven om op de lijst te komen. Mis je nog iemand die echt niet mag missen? Het kan zijn dat wij deze persoon niet hebben kunnen bereiken, dus stuur de uitnodiging alsjeblieft door! De lijst wordt iedere vier uur bijgewerkt, dus het kan zijn dat je naam niet direct zichtbaar is.

De gastenlijst kon niet correct worden geladen. Probeer het later nog eens, of neem contact op met reunie@rover-crofts.nl. Hieronder een poging om (iets minder mooi) de lijst alsnog te tonen: