Welpen

Leeftijd: 7 - 11 jaar
Opkomsttijd: 10:00 - 12:00 op de zaterdagochtend
U kunt de welpen herkennen aan: groene uniformen

De welpen proberen altijd lekker naar buiten te gaan. Hierin houdt bijvoorbeeld een beetje sneeuw ons niet tegen (wat is leuker dan sneeuwforten bouwen, of de leiding in te peperen met een hand vol sneeuw?). Tijdens de opkomsten doen we veel leuke en actieve activiteiten. Zo leren de kinderen een katapult pionieren, spelen we handelsspelletjes en kruipen onze welpen met smokkelwaar door het bos. Daar houdt het niet bij op, want onze welpen kunnen zelf tochtjes uitzetten, koken op hun eigen vuur en leggen met gemak een noodverbandje aan.

Het welpenspel bestaat niet alleen uit onze opkomsten op de zaterdag. Elk jaar gaan ze de eerste week van de zomervakantie ook op een zomerkamp in een thema. Tijdens dit kamp gebeuren altijd de gekste dingen. Zo is er wel eens een vikingsdochter ontvoerd en was er een superslechterik die de superkrachten van een superheld had gestolen!

Wilt uw kind eens meedoen?

Onze welpenspeltak is er voor jongens en meiden. Iedereen kan dus eens komen kijken of scouting iets is. Wilt u eens komen kijken met uw zoon of dochter? Dat kan op bijna elke zaterdagochtend. Neem voor meer informatie contact op met de welpenspeltak: welpen@rover-crofts.nl

Lid worden?

Wilt u uw kind aanmelden voor scouting? Dat kan via ons inschrijfformulier.