Lid worden bij de RCG

Bent u benieuwd wat scouting bij de RCG inhoudt? Kom dan gerust een keertje langs, of draai een paar keer mee om te kijken of het bevalt. Hieronder vindt u de tijden waarop onze speltakken opkomst hebben, zodat u weet wanneer u langs kunt komen. Het is wel vaak verstandig om het leidingteam te laten weten dat u komt kijken, dit kan via de contactpagina.

Speltak
De Bevers (5 - 7 jaar) draaien op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 Uw kind kan lid worden
De Welpen (7 - 11 jaar) draaien op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 Helaas, beperkt plaats
De Verkenners (11 - 15 jaar) draaien op de zaterdagmiddag van 14:00 tot 17:00 Uw kind kan lid worden
De Explorers (15 - 18 jaar) draaien op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 U kunt lid worden
De Stammen (18+ jaar) draaien op zaterdagavond van 20:00 tot 23:00 U kunt lid worden

Contributie

Als lid van onze groep betaal je contributie. De jaarlijkse contributie van onze groep bedraagt rond de 150 euro. Wij bieden u ook de optie om via de U-pas lid te worden tegen een korting. Meer informatie? Neem contact op met ons secretariaat: secretariaat@rover-crofts.nl.

Privacystatement, mediaprotocol en veiligheidsbeleid

De Rover Crofts Groep gaat zorgvuldig en in lijn met de wetgeving om met uw persoonsgegevens. Ons privacystatement geeft een overzicht van de gegevens die wij van onze leden en leiding hebben, hoe deze worden opgeslagen en waartoe deze worden verzameld. Het gebruik van beeldmateriaal is verder uitgewerkt in ons mediaprotocol.

Daarnaast geldt binnen de Rover Crofts Groep ons veiligheidsbeleid, dat door alle vrijwilligers wordt gehanteerd. Onderdeel daarvan is de Gedragscode van Scouting Nederland.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor scouting? Download dan dit formulier mail dit naar ledenadministratie@rover-crofts.nl of stuur dit op naar:
Rover Crofts Groep, Secretariaat
Spoorlaan 24
3721 PB Bilthoven